Nagrada za zmagovalno ekipo

Tedenski najem avtodoma Adria

Nagrada za
2. mesto

Počitnice na turistični kmetiji Red Fairytale na Marezigah za celo ekipo (4 noči)

Nagrada za
3. mesto

Vikend paket za celo ekipo v Hotelu Olea v Novalji na otoku Pagu (3dni/2noči)

Tedenski najem avtodoma Adria Adria Avtodom čaka samo še vas, za vse ostalo smo poskrbeli mi – čakajo vas polna oprema, poln rezervoar ter namigi za odkrivanje najlepših kotičkov. Pri Adria Holidays lahko najamete sebi najljubši in najprimernejši model avtodoma, ne glede na sezono, saj so avtodomi opremljeni za vse letne čase. Samo še prevzemite ključe in avanturistično raziskovanje na 4 kolesih se lahko začne! Da pa ste popolnoma brez skrbi, je po vsej Evropi vzpostavljena tudi servisna mreža. Vsak avtodom je vrhunsko vzdrževan in premore celo paleto dodatne opreme, ki poveča komfort ter brezskrbnost. www.adria-center.si/ Fantastična nagrada vključuje: * 7 dni najem avtodoma Adria za 4 osebe iz flote Adria Centra Nagrado je mogoče koristiti med med 1.9.2019 – 15.6.2021 ob obvezni predhodni rezervaciji in v skladu s prostimi kapacitetami pri ponudniku. Nagrada ni prenosljiva na tretjo osebo in ni zamenljiva za gotovino. Nagrajenec mora upoštevati vsa določila o prevzemu nagrade v skladu s pravilnikom prireditve.
Odlična nagrada obsega: Počitnice na turistični kmetiji Red Fairytale na Marezigah za celo ekipo (4 noči)

https://www.facebook.com/apartamentRedFairytale

Nagrada ni prenosljiva na tretjo osebo in ni zamenljiva za gotovino. Nagrajenec mora upoštevati vsa določila o prevzemu nagrade v skladu s pravilnikom prireditve.

Vikend paket za celo ekipo v Hotelu Olea v Novalji na otoku Pagu

Hotel Olea je novozgrajen hotel v Novalji. Nahaja se 500 m od osrednje plaže Lokunje. Ima 108 vrhunsko opremljenih sob, od tega 54 dvoposteljnih sob s pogledom na gore in 54 dvoposteljnih sob s pogledom na morje in 6 dvojnih vil z bazenom. Nastanitev nudi tudi bar, skupen salon in večerni zabavni program. Posebnost hotelske ponudbe je wellness z zunanjim in notranjim bazenom, savno in telovadnico. Poleg tega lahko v Novalji in okolici gostje uživajo v različnih dejavnostih, kot je na primer kolesarjenje in pohodništvo.
www.hotelolea.com

Fantastična nagrada vključuje:
* 2 nočitvi v Hotelu Olea v Novalji za celo ekipo na bazi polpenziona

Nagrado je mogoče koristiti med med 1.9. – 20.12.2020 ob obvezni predhodni rezervaciji in v skladu s prostimi kapacitetami v hotelu.

Nagrada ni prenosljiva na tretjo osebo in ni zamenljiva za gotovino.
Nagrajenec mora upoštevati vsa določila o prevzemu nagrade v skladu s pravilnikom prireditve.

Veliko družin, sorodnikov in podjetij že napoveduje, da se bodo na pohod prijavili z več ekipami.
Zakaj pa ne!!
Največja družba, ki ima isto ime ekip ali smiselno povezana imena celotne družbe, bomo nagradili -> kolikor članov, toliko litrov vina s Sv. Urbana!

Nagrada ni prenosljiva na tretjo osebo in ni zamenljiva za gotovino. Nagrajenec mora upoštevati vsa določila o prevzemu nagrade v skladu s pravilnikom prireditve.

Nočitev z zajtrkom v Eko vasici Rinčica za 4 osebe + čolnarjenje po Kolpi


Družinam in psom prijazen kamp. Prostor za šotor, avto in/ali prikolico v neposredni bližini Kolpe. Čolnarjenje po Kolpi je zanimivo zaradi krasne pokrajine in privlačno zaradi varne, nepotuhnjene reke. Poleti se voda zbistri in v spodnjem toku segreje tudi do 28°C.
www.kolpa-adventures.com

1 x nočitev za celo ekipo v Kanu kampu Radenci
Možnost koriščenja: 3.6.-31.9.2020

Nagrada ni prenosljiva na tretjo osebo in ni zamenljiva za gotovino. Nagrajenec mora upoštevati vsa določila o prevzemu nagrade v skladu s pravilnikom prireditve.

2x nočitev z zajtrkom za 4 osebe v Hotelu Alp v Bovcu


 

2x nočitev z zajtrkom v apartmajih hotela Terme Sv. Martin + brezplačno kopanje


 

Husqvarna bencinski Trimer – Ročna kosilnica na nitko/nitkarca


Nagrade niso prenosljive na tretjo osebo in niso zamenljive za gotovino. Nagrajenec mora upoštevati vsa določila o prevzemu nagrade v skladu s pravilnikom prireditve.